ALENCAR, David Barbosa de2024-09-032024-09-032021COELHO, Sarah Marjurye da Silva; ALENCAR, David Barbosa de. A implantação do 5S em uma confeitaria da cidade de Manaus-AM, utilizando ferramentas da qualidade. In: OLIVEIRA, Antonella Carvalho de (Ed.). Made in Amazônia. 1. ed. Ponta Grossa: Atena Editora, 2021. p. 336-341.https://rigalileo.itegam.org.br/handle/123456789/156This chapter presents the implementation of the 5S program in a confectionery located in Manaus-AM, aiming to improve the organization, cleanliness, and efficiency of the work environment. Using quality tools such as the PDCA cycle and the 5W2H action plan, the study proposes a management model that seeks to reduce costs and increase productivity. The application of 5S proved to be effective in optimizing space and improving employee performance, resulting in a more organized and productive work environment.pdf.Ciclo PDCAProdutividadeGestão de qualidadeA Implantação do 5S em uma Confeitaria da Cidade de Manaus-AM, Utilizando Ferramentas da QualidadeCapítulo de livro3.08.00.00-5 Engenharia de Produção