Logo do repositório
Comunidades & Coleções
Tudo no DSpace
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Entrar
Esqueceu sua senha?
  1. Início
  2. Pesquisar por Autor

Navegando por Autor "LIMA, Paula de Fátima da Cruz"

Filtrar resultados informando as primeiras letras
Agora exibindo 1 - 1 de 1
  • Resultados por Página
  • Opções de Ordenação
  • Imagem de Miniatura
    Item
    Alimentos Orgânicos: Produção e Perfil do Consumidor na Cidade de Manaus
    (Universidade Federal do Pará, 2014) LIMA, Paula de Fátima da Cruz; LIMA, Aline Maria Meiguins de
    The production of organic food provides numerous benefits, such as the supply of healthy products, sustainable use of natural resources, and the elimination of genetically modified organisms. This study aimed to characterize the profile of organic food consumers in Manaus, identify the main parameters influencing consumption, and analyze the socio-environmental context of production and consumption. The field research was conducted at the Organic Producers Fair of the Association of Organic Producers of Amazonas (APOAM) in Manaus. The results indicate that consumers are mostly women, aged between 30 and 40, with higher education and a monthly income above R$ 3,000.00. Most consumers visit the fair weekly, purchasing mainly vegetables, fruits, and legumes, and believe that organic consumption contributes to environmental preservation.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS Responsabilidade técnica - Bibliotecário: Luiz Fernando Almeida CRB11/1041

  • Política de privacidade
  • Termos de uso
  • Enviar uma sugestão
Logo do repositório COAR Notify