Logo do repositório
Comunidades & Coleções
Tudo no DSpace
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Entrar
Esqueceu sua senha?
  1. Início
  2. Pesquisar por Autor

Navegando por Autor "AROUCHE, Roberto Reis"

Filtrar resultados informando as primeiras letras
Agora exibindo 1 - 1 de 1
  • Resultados por Página
  • Opções de Ordenação
  • Imagem de Miniatura
    Item
    O Processo de Produção Artesanal do Molho de Pimenta Murupi (Capsicum Chinense)
    (Instituto de Tecnologia, 2017) AROUCHE, Roberto Reis; QUARESMA, João Nazareno Nonato
    The study examines the artisanal production process of Murupi pepper sauce (Capsicum Chinense), a regional product from the Amazon, emphasizing its cultural, economic, and nutritional significance. The research proposes a semi-industrial production system to enhance efficiency and product quality, supported by market research showing high consumer acceptance. The benefits of pepper consumption, such as its antioxidant and stimulant properties, are also discussed, along with its role in local development.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS Responsabilidade técnica - Bibliotecário: Luiz Fernando Almeida CRB11/1041

  • Política de privacidade
  • Termos de uso
  • Enviar uma sugestão
Logo do repositório COAR Notify